U crkvi Sv. Franje u Podlabinu započet će 25. rujna Devetnica kao priprema za proslavu svetkovine zaštitnika župe. Devetnica će 25., 26. i 27. rujna započinjati molitvom krunice u 18:30 h a u 19:00 h će se slaviti sv. misa. Od 28. rujna pa do 3. listopada molitveni program će započinjati u 17:30 h a sv. misa u 18:00 h. Na samu svetkovinu Sv. Franje sveta misa će biti u 18:00 h.


Marijanska procesija za život kreće u utorak, 22. rujna, u 17:30 h od crkve Sv. Franje u Podlabinu prema mjestu molitve - Domu zdravlja Labin. Inicijativa "40 dana za život" moli sve župljane otvorenog srca da se pridruže i podrže molitelje.

 


U srijedu, 23. rujna, započinje jesenska inicijativa "40 dana za život" ispred Doma zdravlja Labin. Podsjećamo da je ova Inicijativa započela po prvi put u našem gradu uoči pandemije koronavirusa. U vremenu od 23. rujna do 1. studenog og. članovi Inicijative molit će: za nerođenu djecu, majke i očeve, medicinsko osoblje i sve ranjene pobačajem. Vrijeme bdijenja je od 6:00 h do 18:00 h. Svi zainteresirani koji su spremni podržati Inicijativu i sudjelovati u molitvi mogu se prijaviti gđi Elviri na mobilni telefon: 091 169 8038.

 


Nakon dugog razdoblja zajedničkog života provedenog u učenju i razmatranju, tri učenika su pozdravila starog učitelja i krenula u svijet širiti Evanđelje. Deset godina kasnije nađu se opet kod starca. Učitelj ih posjedne oko sebe, jer je bio već onemoćao pa se nije mogao kretati, te ih zapita što su dosad učinili.

- Ja sam napisao više knjiga i prodano ih je u pet milijuna primjeraka, reče prvi.

- Ti si svijet ispunio papirom, reče učitelj.

- A ja sam propovijedao na preko stotinu mjesta, reče drugi s prilično samouvjerenja.

- Ti si svijet ispunio riječima, dometne starac.


Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.