Zahvaljujem Caritasu Labinskih župa i ljudima koji su mi na poziv Caritasa pomogli. Oni ne žele da spominjem imena pa ću općenito zahvaliti a oni će se već prepoznati kao i drugi koji su upoznati s mojom situacijom. Nek im Gospodin da plaću u nebu.

Tako sam iskusila da Caritas nije samo ustanova gdje ću doći samo po hranu, odjeću i novac kad mi usfale, već da pomoć dolazi i u duhovnom obliku ako se preobratim i počnem vjerovati u Isusa Krista. On je taj koji pokazuje pravi put i tako pomaže i kad počnemo vjerovati onda primamo Božju pomoć kroz sakramente: ispovijed, pričest... kroz molitvu, a i bratsku uslugu.

Pomoć sam primila od članova Caritasa koji su me vozili u bolnicu u Rijeku u najkritičnije vrijeme, u doba zabrane izlaska iz mjesta Labina zbog pandemije corona virusa. Nisu se dvoumili, nego su hrabro, riskirajući svoj život i svoje zdravlje, vozili me, jer je tako teška moja bolest i traži hitnoću. Naravno da sam preko doktorice osigurala propusnicu, ali je trebalo hrabrosti i požrtvovnosti za to djelo i zbog toga im upućujem javno jedno veliko hvala. Uspjeli smo višestruko: ja sam dobila potrebnu medicinsku pomoć i nitko od nas nije zaražen unatoč svoj opasnosti.                                                                                

                                                                                                                      Suzana Škopac

 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.