Uz redovite nedjeljne svete mise po župama Labinskog dekanata, obilježena je svetkovina Svih svetih i svetom misom ispred Komemorativnog centra na labinskom gradskom groblju. Predvodnik misnog slavlja je bio vlč. Boško Čatlak a u koncelebraciji su sudjelovali dekan i župnik gornjolabinske župe vlč. Mirko Vukšić te župnik donjolabinske župe vlč. Blaž Bošnjaković.

U homiliji se vlč. Boško obratio okupljenim vjernicima pozivom na svetost, svi smo pozvani na svetost. Svetci nisu bili ništa bolji od nas ali su bili potpuno otvoreni i predani Bogu. To je put svetosti - potpuno prihvaćanje Boga u svom životu.

Nakon svete mise uslijedila je zajednička molitva za sve pokojne, znane i neznane, bilogdje su pokopani kao i za one za koje se ne zna mjesto počivališta.

 

 

 

 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.