Dana 3. siječnja 2021. god. otišao je u kuću Gospodnju vlč. Stipan Mišura, župnik župe sv. Andrije u Rapcu. Tim povodom iskazujemo zahvalnost vjernicima Rapca i Labinskog dekanata, koji su predvođeni subraćom svećenicima i preuzvišenim biskupom u miru Ivanom Milovanom ispratili misnim slavljem pokojnog župnika, iz crkvice u Rapcu za njegovu rodnu Kandiju.

Posebno hvala onima koji su ga tijekom bolesti svakodnevno prevozili na liječničke tretmane, potom njegovali i tješili u kući. Svi će se oni, bez navođenja imena, prepoznati u ljubavi za koju zna samo Bog.

Cijeneći sve upućene sućuti, kao priznanje za njegov rad, upućujemo molitve za njegov ulazak u kuću Gospodnju uz blagoslov njegove župe i cijele Labinštine.

Rodbina

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.