Nada Lončarević je pristupila vjeri u zrelim godinama. Kada je prihvatila Krista i Crkvu sva se tome predala ne samo misaono nego i praktično. Njena vjera je bila praktična. Sudjelovala je u životu Crkve na mnogim razinama: bila je član župskog zbora, član Župnog pastoralnog vijeća, član i dugogodišnji predsjednik Udruge sv. Vinka Paulskog - sposobna i snalažljiva da dođe do sredstava za druge, za siromahe i potrebite. Bila je također član ekipe radio Labina kao čitateljica i kasnije voditeljica. Snimala je Misao dana - ljudi su voljeli njen topao terapeutski glas. Taj glas će još dugo lebdjeti u emisijama Riječ vjere - u jinglovima. Neka joj tijelo mirno počiva u zemlji, a duša u krilu Abrahamovom.

Sprovod drage nam Nade je bio 17.1.2023, a misa zadušnica će se služiti u crkvi Sv. Franje u ponedjeljak, 23.1.2023., u 18:00 h.

 

 

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.