Današnjim danom, 7. prosinca, ostali smo bez drage nam i voljene Denis Bizilj koja je trajno ostavila trag u našim srcima, obogatila naše duše pokazavši nam put kojim nam je ići. Sve to dala nam je kao predsjednica hagioterapijske zajednice "Molitva i riječ". Pet godina koračali smo putem koji je zacrtao pok. prof. dr. Tomislav Ivančić, a koji je prekinut teškom bolešću naše Denis i pandemijom koja nas je zadesila.

Sretni smo, zahvalni i ponosni što smo mogli djeliti s njom duhovne misli i smjernice kojima smo mogli stići do jednog, jedinog mogućeg cilja - Isusa Krista. Osim toga djelovala je u Udruzi sv. Vinka Paulskog gdje se nesebično davala za druge, ljubila čovjeka pod geslom: "Siromaha ne zaboravi; u njemu je Krist." 

Njena dobrota i milosrđe ostavit će neizbrisiv trag u nama i u ljudima koji su je poznavali. Bila je tiha gotovo nečujna, skromna i nenametljiva. Tako je i otišla ovog jutra smirivši se u ljubavi Božjoj.

Lijepo je što je postojala... (V. Mikleušević, N. Lončarević, M. Zakrajšek)

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.